aneska's blog

aneska's blog

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesäkesäkesä!



Meillä piti olla tää viimeinen kouluviikko aamupäivisin maanantaista torstaihin vapaaehtoisia potilastöitä. Olin varaillu potilaita joka vuorolle, kun ajattelin, että teen noita hommia eteenpäin jo ajatellen ensi vuotta, vaikka onkin kaikki kuntaan vaadittavat suoritteet paketissa. Maanantai meni vielä ihan ok, mutta tiistaina, kun kävin kasin aikoihin hakemassa potilaan, niin ihmettelin, että kappas imurit ei vedä ollenkaan. Ajattelin, että vika on pelkästään mulla, mutta käytävillä pyöri porukkaa ja ilmeni, että imurit ei toimi kellään. Yritettiin selvitellä, että alkaako ne toimia jossain välissä. Huoltomies kerto, että viime viikolla oli mennyt rikki joku kompressori ja nyt oltiin oltu sitten varakompressorilla, joka oli nyt sitten myös rikkoontunut. Selvisi, että aika varmasti imurit ei tulisi koko päivänä toimimaan tai jopa koko viikkona. Pistin sitten potilaan kotiin, kun ei voinut mitään paikkausta tehdä ilman imuria.

Sähköpostissa tuli lupailua, että saattais imurit olla korjattuna keskiviikko aamupäivästä, eli tänä aamuna. Aamulla tuli viestiä, että varaosa ei oo lähtenyt vielä Helsingistä, joten imurit ei toimi välttämättä torstainakaan. Peruutin sitte kaikkien potilaiden aikoja ja alotin kesäloman NYT ! :) Perjantaille sai ottaa ylimääräiselle vuorolle potilaita, jos oli jotain aivan tosi akuutteja keissejä. Tähän piti kysyä opettajalta lupa.

Aika paljon tekniikastakin tuo työ kiinni. Tietenki orton peruskontrolleja ja hammaskiven poistoa käsi-instrumenteilla pysty tekee myös ilman imureita. Mulla oli vaan käytännössä paikkausjuttuja tälle viikolle varattuna, niin no can do.



Kuitenkin tänäänki piti tulla klinikkaan, ku meillä oli yllätysjuhlat Sirpalle, meidän klinikan opettajalle, joka jäi tän päivän jälkeen eläkkeelle. Oli kunniakujaa, laulua ja soittoa ja muutenkin rento meininki :) Sirpa on opettanut klinikassa 35 vuotta, eli mun laskujen mukaan yli 1700 valmistunutta hammaslääkäriä. 


Klinikassa on kyllä välillä rento meininki ja opettajat on tosi mukavia. Joulun ja vapun aikanakin oli erikoista ohjelmaa. Ja aina pystyy istuskelemaan aukiolla, missä opettajat on ja kysymään, jos jokin askarruttaa mieltä :) Hööööh, harmittaa, että tätä opiskelua on enää vuosi jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti