aneska's blog

aneska's blog

torstai 9. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen ja Ruka

Pääsiäinen takana, mutta loma jatkuu vielä maanantaihin. Ihanaa! Meillä ei tosiaan ollut hiihtolomaa, joten ei haittaa, että pääsiäisloma on reilun viikon mittainen. Aika rikki oli jo koulun suhteen ja etenkin aamuheräämisten, joten loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Jaksaa sitten loppukevään ahkeroida.

Oltiin 10 hengen ystäväporukalla Rukalla. Mukana oli myös Niila-koira. Meidän mökki oli ehkä enemmän Kuusamon päässä, mutta ei se kuitenkaan menoa haitannut. Rinteessä tuli käytyä kahtena päivänä ja hiihtämässäkin jopa kerran.

Hiihtotiimi



Niila-koira









Sunnuntain bueno sää








Käytiin me myös Rukan yöelämässä Pisteessä (tietenkin!) sekä Hankibaarissa, joka oli tunnelmaltaan tosi rento afterski-paikka. Viimesenä iltana käytiin hienosti syömässä RukaTontussa, jossa oli kyllä hyvät ruuat, nam! Nopeeta meni kyllä 5 päivää tässä ystäväporukassa.

Nyt vielä muutama päivä pääsiäislomaa jäljellä. Mun piti lukea tässä loman aikana ens viikon perjantain trauma-tenttiin ja lähestyvään OSCEen. Ehkä yritän tässä loppu lomalla reipastua, ku oon kuitenkin saanut lomailla ja nukkua pitkään muutaman päivän.  Mutta ei kuitenkaan vielä tänään, sillä mennään illalla Tonin kanssa Disco Ensemblen keikalle 45 Specialiin! Jess!! :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti