aneska's blog

aneska's blog

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Nuotioretkellä

Käytiin tänään nuotioretkellä Myllykoskella Valo-koiran 3v-synttäreiden kunniaksi. Oli tosi hyvä keli - sopivasti vain muutama aste pakkasta. Ihanaa olla luonnossa ja ulkona ! Kiva sunnuntai!




Myllykoskella on kaksi laavua noin 200 metrin päässä auton pysäköintipaikasta. Laavujen välissäkin on joku about 20-30 metriä, joten aika rauhassa saa olla omalla porukalla, vaikka toisellakin laavulla olisi retkeilijöitä.



Valon synttäriherkkueväät


Nuotion sytyttelyä

Takana vasemmalla näkyy kuivakäymälä ja oikealla puuvarasto, josta löytyy polttopuita.





Eväänä meillä oli Lidlistä ostettua Bratwurstia





Pizzaa voi myös hyvin paistaa nuotion lämmössä.













Tehtiin tuplanuotio, jotta pysty tekemään myös pannukahvia samanaikaisesti.
















Alkoi jo hämärtää, kun lähdettiin. Yleensä ollaan arkisin oltu retkeilemässä, niin on ollut melko pimeää varsinkin näin talvisaikaan, että mukaan on tarvinnut taskulampun. Mutta kerrankin lähdettiin sunnuntaina, niin kerkesi päiväsaikaan retkeillä. Nyt haisee sitten niin savulle, että pakko laittaa sauna lämpenemään ja ulkovaatteet tuulettumaan :)

Mun ystävällä on vasta perustetut nettisivut Oulun nuotiopaikoista. Tällä hetkellä sielä on vasta pari paikkaa, joissa ollaan käyty. Kuitenkin sivuja ollaan päivittämässä vielä eri nuotiopaikkojen suhteen. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Sinne voi käydä myös vinkkaamassa lisää hyviä nuotiopaikkoja Oulun seudulta :)
Nettisivujen osoite: http://nuotioretkelle.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti