aneska's blog

aneska's blog

tiistai 29. lokakuuta 2013

Aamulenkki

En sitten saanutkaan sunnuntaina aikaiseksi mentyä juoksemaan, kun Tonin kaveri tuli käymään ja paistettiin lättyjä. Niimpä, mikä itsekuri mulla ! :) Nyt pari päivää ollu sen verran kiireisiä, että tänään päätin herätä 5:50 ja lähteä testaamaan juoksukykyä. Alle 5 minuuttia ja alko tuo varvas kipuileen. Juoksin sitten 10 minuutin "hurjan" aamulenkin, kun en uskaltanut rasittaa tuota enempää. Lepoa siis varmaan vielä ainakin juoksemisen suhteen. Onhan tuo varvas tosiaan vieläkin turvoksissa, vaikka kävely ei satukaan.

Inspiroiduin kuitenkin aamulenkkeilystä, kunhan tämä tästä paranee. Ei tuntunutkaan niin pahalta käydä juoksemassa ihan ensimmäisenä, kun herää. Eikä tuo herääminenkään nyt niin paha ollut, kun oli sen verran aikaisemmin mennyt nukkumaan. Tykkään käydä mieluiten tyhjällä vatsalla juoksemassa. Lisäksi tarvitsen muutenkin aamuisin aikaa, kun käyn niin hitaalla. Ideaaleinta olisi herätä 2 tuntia ennen kuin pitää lähteä. Ehtii rauhassa jumittaa aamupalan ääressä ja meikatessa.

Tänään aion kuitenkin illasta käydä bodypumpissa, sillä en usko sen rasittavan tuota varvasta. Oon kuitenkin salillakin jo käynyt. Bodypump on kyllä mun lemppari Les Mills -tunti. Jotkut saattaa pitää sitä tylsänä, mutta itse tykkään, kun kehitys konkreettisesti näkyy painoja lisäämällä. Siitä lihaskasvusta en niin tiedä, hope so sitäkin tapahtuu! ;) Nyt on vaan sen verran taukoa ollut pumpistakin, että pitääkö laskea painoja. Ainakin yritän vielä kohtuu samoilla !




Huh, kohta taas koululle. Ensin aamusta purentafysiologian ryhmätöitä ja iltapäivästä paron fantomia. Pitäisi syväreistäkin käydä ohjaajan kanssa puhumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti